Благодарници од СОС Детско село 2022

Фармахем, ПЗУ „Дијагностика Фармахем“ и колешката Мери Спасовска-Гичева добија благодарници за исклучителна поддршка и придонес на СОС Детско село.

Детските насмевки и здравје се најважни!

ПЗУ „Дијагностика Фармахем“ со големо задоволство донира бесплатна крвна анализа за сите дечиња во СОС Детско село како и детски маски и дизинфектанти.

Радоста и среќата се секогаш двојно поголеми кога се споделени. Ги охрабруваме сите кои се во можност да донираат за овие детски насмевки, да придонесеме заедно повеќе среќа и љубов во нивниот дом..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Адреса: Кичевска бр. 1, 1060 Скопје, П. Фах 39, Тел: +(389 2) 2031 193, Факс: +(389 2) 2031 434, е-пошта: farmahem@farmahem.com.mk