Акции

Дијагностика Фармахем е секогаш тука за вас

Во текот на месеците декември, јануари и февруари како сојузници во борбата со короната Ви нудиме 40% попуст на анализта за витамин D и концентрацијата на микроелементот цинк (од 1600 ден. на 960 ден.), како едни од најголемите фактори за одбраната на организмот од вирусни и бактериски инфекции.

Да бидеме подготвени со зголемен имунитет во борбата со вирусите и бактериите! 

Повеќе информации за витаминoт D.

Повеќе информации за цинкот. 

Флаер за витаминот D


Контакт:

ПЗУ ДИЈАГНОСТИКА ФАРМАХЕМ

тел.: 02/20 31 905, 02/240 33 55

моб.: 071/ 30 60 19

е-пошта: lab@farmahem.com.mk


.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Адреса: Кичевска бр. 1, 1060 Скопје, П. Фах 39, Тел: +(389 2) 2031 193, Факс: +(389 2) 2031 434, е-пошта: farmahem@farmahem.com.mk