Binder     CO2 Инкубатори C/CB серии

 

 

Главната карактеристика на оваа производна линија е стабилна и рамномерна температурна дистрибуција поткрепена со автоматизираната стерилизација оптимизирана за одржување на  клеточни и ткивни култури.

 

Повеќе од дезинфекција: CO2 инкубаторите од BINDER целосно ги елиминираат бактериите и спорите благодарение на автоматскиот процес на стерилизација со воздух загреан на 180 °C. Оваа функција ги прави идеални комори за одгледување и одржување на  клеточни и ткивни култури. Истовремено, комората е заштитена од кондензација и лесно се чисти, што е исклучително важно за оваа намена.

Лице за контакт:

Горан Карбевски
тел.: + (389 2) 20 33 834
тел.: + (389 2) 20 31 193, лок. 40
е-поштаgorankarbevski@farmahem.com.mk

Назад