ПРЕЦИЗНО МЕРЕЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ВО ОБЈЕКТИ И ИНДУСТРИЈА

Фармахем нуди професионална опрема за мерење на енергетска ефикасност.

 

За подетални информации кликнете на флаерот за прецизно мерење на енергетска ефикасност во објекти и индустрија.

 

Лице за контакт:


Данијел Ребац, дипл. маш. инж.

дир. тел.: +(389 2) 20 33 843

тел.: +(389 2) 2031 193, лок. 43

е-пошта: danijel@farmahem.com.mk


Назад до новости